Yoga Timetable

You can download our full weekly timetable as a PDF here, or you can view our next seven days of classes – including up-to-date cover – below.

Live timetable

Wednesday 18 Jul
09:30 Vinyasa (Nafia 75 mins)
10:00 Hatha (Mary 75 mins)
11:15 Vinyasa (Sunny 75 mins)
13:00 Aroma (Jeni 60 mins)
17:30 Hatha (Niki 75 mins)
19:00 Hatha (Sunny 75 mins)
19:00 Vinyasa (Niki 75 mins)
19:15 Zen Meditation (Matt 75 mins)

Thursday 19 Jul
09:30 Vinyasa (Ian 75 mins)
10:00 Hatha (Sam 75 mins)
11:00 Insight (Ann 75 mins)
11:30 Beginners (Jan 60 mins)
12:30 Power Hour (Frankie 60 mins)
17:30 Vinyasa (Sian 75 mins)
17:45 Beginners (Laura 60 mins)
19:00 Ashtanga (Sunny 75 mins)
19:15 Yin (Ann 75 mins)
20:30 Beginners (Sunny 60 mins)

Friday 20 Jul
09:30 Ashtanga (Ann 75 mins)
09:45 Power (Julia 75 mins)
11:15 Hatha (Julia 75 mins)
16:30 Gentle (Ann 75 mins)
17:30 De-stress (Eva 75 mins)
18:00 Pregnancy (Linda 75 mins)
18:45 Hatha (Reut 60 mins)

Saturday 21 Jul
10:00 Vinyasa (Ian 75 mins)
10:30 Somatic (Jeni 75 mins)
11:30 Vinyasa (Ian 75 mins)

Sunday 22 Jul
10:00 Hatha (Mary 75 mins)
10:30 Vinyasa (Niki 75 mins)
17:00 Yin & Meditation (Victoria 90 mins)

Monday 23 Jul
07:15 Sunrise (Julia 75 mins)
09:30 Vinyasa (Sara 75 mins)
09:45 Power (Jeni 75 mins)
11:15 Hatha (Jeni 75 mins)
13:00 Beginners (Nikki 60 mins)
19:00 Vinyasa (Michael 75 mins)
19:15 Hatha (Mary 75 mins)
20:30 Beginners (Sara 60 mins)

Tuesday 24 Jul
09:30 Vinyasa (Ian 75 mins)
10:00 Hatha (Nikki 75 mins)
11:00 Insight (Ann 75 mins)
17:15 Yin (Ann 60 mins)
17:30 Vinyasa (Sian 75 mins)
18:45 Somatic (Jeni 75 mins)
19:00 Ashtanga (Maxine 75 mins)
19:00 Gretton (Jo+Simon 60 mins)
20:15 Vinyasa (Jeni 75 mins)
20:30 Hatha (Nikki 60 mins)


 

Go back to Yoga home